Cabochon Hangers

vertical-life-hanger-rvs-groot1Onze hangers zijn er in twee maten, hieronder vind je grote hangers met een miniatuur- kunstreproductie 3 x 4 centimeter. Voor een overzicht van de sieraden, klik hier.

Met een kettinglengte van 46 cm draag je hem relatief hoog op de borst. Op een coltrui heb je verder weinig Schmuck nodig!  De landschappen en afbeeldingen lijken te fungeren als beeld van de ziel van de drager/draagster van het sieraad… De kleuren van de hangers zijn hetzelfde als die van klassieke schilderijen, waardoor de sieraden bij elke huidkleur passen en ook gedurfde kleurcombinaties aankunnen. De hangers zijn er in brons, zilverkleur en RVS. Wil je er bijpassende oorbellen bij? Dat kan.

 

Grote hanger “Het pad en de berg”

Cabochon glas: 30 x 40 mm, bronzen hanger met ketting (46 cm) met lobster-sluiting. Ook beschikbaar in roestvrijstaal.

€34,95

 

 

“Bergtop”- grote hanger in zilverkleur

Het glas in de hanger is 3 x 4 centimeter, hanger en ketting zijn een zinklegering, lood- en nikkelvrij. De ketting is 46 cm lang.

€29,50

 

 

“Lichtmist”, grote hanger (zilverkleur)

Hanger (51 x 32 mm) met ketting van 46 cm met kreeftsluiting. Materiaal: zinklegering, rhodium-plated, lood- en nikkelvrij. Het glas is 30 x 40 mm groot.

€34,95

 

 

“Sterrengeboorte”, grote bronzen hanger met ketting

Bronzen hanger en ketting (46 cm), lood en nikkelvrij. Het glas in de hanger is 30 x 40 mm. Ook in zilverkleur (rhodium-plated).

€34,95

 

 

‘Waldschmuck’ , hanger met ketting

Cabochon Hanger met Kunstreproductie. Bronzen hanger met kettting. De hanger is 53 x 32 mm (de afbeelding: 30 x 40 mm). Ketting: 46 cm – 3mm breed – met lobster-sluiting

€29,50

 

 

Kistje (handgemaakte geschenkverpakking)

De sieraden die je bestelt sturen we op in een (gratis) roodfluwelen zakje. Wil je liever een houten of groen beschilderd kistje? Per sieraad kun je tegen kostprijs een handgemaakt kistje bijbestellen. Op de afbeelding hiernaast zie je het kistje voor hangers en broches. Voor armbanden, oorbellen en ringen zijn er weer andere kistjes – je krijgt je sieraad dus in een bijpassend kistje.

€3,50

Voor een overzicht van de sieraden, klik hier

Meer informatie over materalen en achtergronden, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s