Over ons

 

Beeldend kunstenaars Sicco Kamphuis en Evelien Nijeboer ontmoetten elkaar voor het eerst in 1988.  Zij verloren elkaar uit het oog, in nov. 2016 kreeg Evelien van Sicco een brief en in januari 2017 ontmoetten zij elkaar opnieuw. Daarop zij besloten om verder samen op te gaan in leven en werken. Zij maken samen  kunst, ook Twentsch Kunst Product is een gezamenlijk project. Sicco en Evelien willen  kunst en leven zoveel mogelijk met elkaar integreren en kunst dus ook reproduceerbaar en bereikbaar maken.

Sicco Kamphuis is denker, doener, fotograaf, beeldend kunstenaar en theatertechnicus. Zijn ‘kastjes’ zijn een bijzonder graag geziene kunstvorm en zijn voeling met de natuur is ongeëvenaard. Voor een overzicht van Sicco’s werk, klik hier.

Evelien Nijeboer is denker, doener, beeldend kunstenaar, kunstschilder en journalist. Zij creëert met behulp van klassieke schilderstechnieken,  schrijft over opvoeding en onderwijs en geeft schilderles aan kinderen en volwassenen. Klik hier voor de website van Evelien