Bergtop

Het schilderij, waarvan een miniatuur reproductie verwerkt is in deze sieraden, is lastig te vatten in een titel – het gaat over het bezetten van een positie ‘aan de top’ en het tevreden gevoel dat daarbij hoort. Succes werkt als een self-fulfilling prophecy: straal het uit en het komt naar je toe. De berg draagt zichzelf.  Maar wat is succes? De berg rust op z’n eigen wolk, is er dan wel een externe standaard?  Eigenlijk gaat dit werk over tevreden zijn met jezelf en je situatie, een gevoel waar eigenlijk niemand zonder kan. Waar je ook bent en wat je ook doet.

De items zijn beschikbaar in brons, zilverkleur en roestvrijstaal (lood- en nikkelvrij). Hieronder kun je bestellen via paypal. Betaal je liever met Ideal? Dat kan in onze Etsy winkel.

‘Bergtop’, bronzen hanger met ketting

Hanger (totaal 52 x 32 mm) met glascabochon van 30 x 40 mm. Met bronzen ketting van 46 cm, met kreeftsluiting.

€44,95

 

“Bergtop”- armband in brons

Het glascabochon in deze armband is 30 x 40 mm groot, in lood- en nikkelvrij brons. De kleur van het brons komt terug in de afbeelding.

€39,95

95

‘Bergtop’, bronzen oorbellen (37 x 29 mm)

De glas cabochons in deze oorbellen zijn 18 x 25 mm. Ook beschikbaar in zilverkleur. Alle materialen zijn lood- en nikkelvrij.

€36,95

 

Kistje (handgemaakte geschenkverpakking)

De sieraden die je bestelt sturen we op in een (gratis) roodfluwelen zakje. Wil je liever een houten of groen beschilderd kistje? Per sieraad kun je tegen kostprijs een handgemaakt kistje bijbestellen. Op de afbeelding hiernaast zie je het kistje voor hangers en broches. Voor armbanden, oorbellen en ringen zijn er weer andere kistjes – je krijgt je sieraad dus in een bijpassend kistje.

€3,50

Terug naar het overzicht

‘Bergtop’ is er ook als ring, (afbeelding 25×18 mm), kleine hanger (afbeelding 25x18mm) en broche (afb. 18×25 mm en 30×40 mm). Alle items zijn verkrijgbaar in brons en roestvrijstaal – wil je iets bestellen, of heb je geen paypal rekening? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s