Het pad en de berg

Het goudkleurige pad kronkelt de donkere bomen in, daarboven zweeft glorieus een berg, bestraald door licht dat direct van het pad af lijkt te komen. De donkere plek boven verraadt iets van de aard van het licht (lichtstralen krijg je namelijk alleen door licht te blokkeren). Dus, gaan we het pad of blijven we staan, zodat we naar de berg kunnen kijken?

Van het originele schilderij (olieverf, 75 x 55 cm) is een reproductie verwerkt in sieraden. Hieronder kun je ze bestellen via paypal. Betaal je liever met Ideal? Dat kan in onze Etsy winkel.

 

‘Het pad en de berg’, hanger in brons of rvs

Hanger met ketting en kunstreproductie van 25 x 18 mm. Deze hanger is er in brons en roestvrijstaal, beide lood- en nikkelvrij, onderstaande prijs is voor één hanger met ketting. De ketting is 50 cm lang.

€39,95

“het pad en de berg”, kleine oorbellen, zilverkleurig

Oorbelletjes met een afbeelding achter glas van 13 x 18 mm, Franse klapsluiting. De afbeelding is klein maar goed zichtbaar. Van zilverkleurig metaal, lood- en nikkelvrij.

€34,95

Cabochon oorbellen, ‘Het pad en de berg’, roestvrijstaal

Met franse klapsluiting aan de achterkant, roestvrijstaal, met een afbeelding achter glas van 18 x 25 mm.

€36,95

 

Ring, ‘het pad en de berg’, roestvrijstaal 25x18mm

Roestvrijstalen ring met afbeelding achter glas. De afbeelding is 25 x 18 mm. De ring is in grootte verstelbaar.

€34,95

Kistje (handgemaakte geschenkverpakking)

De sieraden die je bestelt sturen we op in een (gratis) roodfluwelen zakje. Wil je liever een houten of groen beschilderd kistje? Per sieraad kun je tegen kostprijs een handgemaakt kistje bijbestellen. Op de afbeelding hiernaast zie je het kistje voor hangers en broches. Voor armbanden, oorbellen en ringen zijn er weer andere kistjes – je krijgt je sieraad dus in een bijpassend kistje.

€3,50

‘Het pad en de berg’ is er ook als armband (met cabochon van 30x40mm) en als broche (afb. 18×25 mm en 30×40 mm). Alle items zijn verkrijgbaar in brons en roestvrijstaal. Wil je iets bestellen dat je hier niet ziet, of heb je geen paypal rekening? Neem contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s