Lichtlans

Een lichtstraal in het bos die – niet materieel, wel fysiek – de grond raakt. Net als de bomen eigenlijk, maar dan binnenste-buiten. Ook dat wat geen materie is, leidt een zelfstandig bestaan.

Van het originele schilderij (olieverf, 70 x 50 cm) is een reproductie verwerkt in sieraden. Hieronder kun je bestellen via paypal. Betaal je liever met Ideal? Dat kan in onze Etsy winkel. Wil je de sieraden passen? Hier vind je de winkels waar onze sieraden zijn opgenomen in het assortiment.

 

‘Lichtlans’, RVS hanger met ketting (52×32 mm)

Hanger met ketting van roestvrijstaal, met kunstreproductie en glascabochon van 30 x 40 mm. de hanger is in totaal 53 mm hoog. De roestvrijstalen ketting met kreeftsluiting is 50 cm lang.

€44,95

 

 

‘Lichtlans’, RVS hanger met ketting (38×21 mm)

Roestvrijstalen hanger met ketting, met kunstreproductie en glas-cabochon van 18×25 mm. De roestvrijstalen ketting met kreeftslotje is 50 cm lang

€39,95

 

 

‘Lichlans’, ring RVS

Roestvrijstalen ring met kunstreproductie en glascabochon van 18 x 25 mm. De ring is in grootte verstelbaar.

€34,95

 

 

‘Lichtlans’, roestvrijstalen oorbellen (30×14 mm)

Oorbellen met Franse klaphaak, lood en nikkelvrij, met miniatuur-kunstreproductie en glascabochon van 13x18mm. De totale lengte van de oorbellen is 30 mm.

€34,95

 

 

‘Lichtlans’, RVS oorbellen, 38 x 20 mm

Zilverkleurige oorbellen met kunstreproductie en glascabochon van 18×25 mm. Aan de achterkant een Franse klaphaak, roestvrijstaal dus lood- en nikkelvrij.

€36,95

 

 

Kistje (handgemaakte geschenkverpakking)

De sieraden die je bestelt sturen we op in een (gratis) roodfluwelen zakje. Wil je liever een houten of groen beschilderd kistje? Per sieraad kun je tegen kostprijs een handgemaakt kistje bijbestellen. Op de afbeelding hiernaast zie je het kistje voor hangers en broches. Voor armbanden, oorbellen en ringen zijn er weer andere kistjes – je krijgt je sieraad dus in een bijpassend kistje.

€3,50

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s