Twentsch Kunst Product

Kunst verrijkt het leven op een essentiële manier. Wij ervaren het als spijtig dat er van elk kunstwerk maar één exemplaar bestaat. Schoonheid wordt, net als liefde, alleen méér als je haar deelt. Daarom maken wij reproduceerbare kunst producten, bijvoorbeeld sieraden en mooi ingelijste reproducties. Wij willen dat iedereen kan genieten van het moois dat de kunst te bieden heeft. Hier vind je onze sieraden, te bestellen via Paypal.  in onze Etsy-shop kun je ook betalen met Ideal.

Natuur

Wij zijn buitengewoon sterk verbonden met de natuur, de kunst die wij maken wil de natuur eren en helen. Hopelijk kunnen wij de cultuur daarmee enigszins beïnvloeden. En mocht dat niet lukken, dan is onze kunst tenminste een unieke herinnering aan alle levende schoonheid die onherroepelijk verloren is gegaan.

Kunst Sieraden

vertical-life-hanger-rvs-groot1Schoonheid vinden wij belangrijk omdat het de ziel voedt en draagt. De olieverfschilderijen van Evelien bleken erg geschikt om Kunst Sieraden van te maken – sieraden met een verhaal,  die de ziel en de uitstraling van de draagster een tweede gezicht geven. Ook in het klein behouden ze hun kracht en worden zelfs mooier door het bolle, intensiteit versterkende, glas dat over de afbeelding heen ligt. De schilderijen zijn namelijk optisch al helemaal ingericht op die ovale vorm… Voor meer informatie, klik hier. Uiteraard maken wij ook kunst die naar haar aard niet te reproduceren is. Daarvoor verwijzen wij u graag naar deze pagina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s