ArtBenB

ArtB&B – Levenskunst

Voor Kamphuis-Nijeboer is wonen en leven een vorm van kunst. Sicco geeft in zijn werk aldoor ruimtes vorm, zowel kleine (kastjes, zie onze kunst) als grote, zoals ons huis, onze B&B’s en onze tuin. Momenteel bouwt hij Tiny Houses op wielen, de eerste is in aanbouw. Evelien voegt graag elementen toe zoals schilderijen of handwerk zoals een kussen of handgemaakte quilt.

Sicco exposeerde ooit in het Tropenmuseum, waar vele nomadenwoningen ter bezichtiging stonden opgesteld. Hij verstopte zich erin voor de suppoosten, en bracht er vele uren door. Ook de tuin is door Sicco vormgegeven om de fantasie te prikkelen, door allerlei vondsten een plek te geven, en door doorkijkjes en privéruimtes te creëren. Evelien’s werk kun je o.a. aantreffen in de Yurt.

Logeren in onze B&B’s

Met onze ArtB&B’s bieden we een leefwijze aan, een beleving. Je leeft er dicht bij de natuur, met de schoonheid die daarbij hoort, maar ook omringt door zorg en een zeker comfort. In de hut of yurt leven is wat primitiever is dan je gewend bent, daardoor word je je bewuster van de basale dingen als eten en slapen. Maar in alles is voorzien dus je kunt er optimaal genieten, tot rust komen en opladen. In de Blokhut kun je je in het hoge Noorden wanen – in Canada of Noorwegen. De Yurt biedt een oriëntaalse sfeer met veel kunstvoorwerpen. Moderne gemakken zoals Wifi en een koelkast zijn natuurlijk aanwezig. Bekijkt ze evt. op Airbnb (klik hier voor de yurt, en hier voor de blokhut)

Ben je benieuwd naar Sicco's Tiny Houses? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

De Blokhut en Yurt staan in onze grote stadstuin. Ze hebben eigen buitenruimtes verstopt in het groen. In zowel de blokhut als de yurt is alles wat een mens zoal nodig kan hebben, als je de kastjes even doorzoekt. Ook de badkamer mag er wezen:

Naar de Blokhut

Naar de Yurt

Naar de Tiny Houses

Terug naar boven